Andreas Viestad, forfatter, journalist og matskribent. Han er programleder for New Scandinavian Cooking og En bit av Norge. Han er svært opptatt av barns forhold til mat, og har opprettet Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo og i Ringsaker, og åpner i Kristiansand høsten 2019. Han har mottatt flere utmerkelser, blant annet Gullpennen (2002), Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris (2014) og Matprisen – Årets inspirator (2015). Andreas er lidenskapelig opptatt av gode råvarer – og hvordan vi best utnytter dem.
Lam er nam! Mat og musikk med Heine Totland og Andreas Viestad
Lørdag 24. august kl. 13.00
Heine Totland, vokalist og entertainer fra Bømlo er kjent for de fleste. Han har gjort stor suksess med makker Gisle Børge Styve og har vært en populær deltaker i tv-produksjoner som Beat for Beat og Stjernekamp. Multitalentet Totland er i tillegg til å være musiker også lidenskapelig opptatt av mat og han elsker å improvisere over grytene. Under InnlandsMarkedet skal rocke over grytene og boltre seg i noen av høstens aller beste råvarer; lam og lokale grønnsaker. I Heines verden hører mat og musikk sammen, så se ikke bort fra at du får både livemusikk og musikktips til matlagingen underveis – en liten smakebit blir det kanskje også.