Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Program

Portrett av Louis Jacoby

Frokostkonsert med Louis Jacoby

Velkommen til frokostkonsert med Louis Jacoby hos Baker Kristiansen! Louis Jacoby og Baker Kristiansen sørger for en god start på dagen. Trubaduren og Prøysenprisvinneren Louis Jacoby er kjent for sine viser om unger, skjærgård og kjærlighet. 

Øl som helles i glass

Ølsmaking med Gulating

Lær mer om øl! Gulating ønsker velkommen til ølsmaking på InnlandsMarkedet. Vi skal smake på seks forskjellige øl fra både lokale og regionale bryggerier. Vi lover både lyst, mørkt og hazy i glasset.

Foto av Andreas Viestad

Lam er nam! Mat og musikk med Heine Totland og Andreas Viestad

Heine Totland, vokalist og entertainer fra Bømlo er kjent for de fleste. Han har gjort stor suksess med makker Gisle Børge Styve og har vært en populær deltaker i tv-produksjoner som Beat for Beat og Stjernekamp. Multitalentet Totland er i tillegg til å være musiker også lidenskapelig opptatt av mat og han elsker å improvisere over grytene. Under InnlandsMarkedet skal rocke over grytene og boltre seg i noen av høstens aller beste råvarer; lam og lokale grønnsaker. I Heines verden hører mat og musikk sammen, så se ikke bort fra at du får både livemusikk og musikktips til matlagingen underveis – en liten smakebit blir det kanskje også.